Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized

Ονειρεύομαι

Ονειρεύομαι έναν κόσμο που δεν θα χρειαζόμαστε άλλη υποκρισία,άλλο ψέμα,άλλα κουκουλώματα,άλλες μάσκες,άλλα όπλα,άλλη βία και ό,τι άλλο ευφάνταστο και φαντασμαγορικό για να ξυπνήσουμε.

Ονειρεύομαι έναν κόσμο που δεν θα τρώμε ό,τι μας σερβίρουν, γιατί μάθαμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς.

Ονειρεύομαι έναν κόσμο που δεν θα ψευτογιορτάζουμε,επειδή μας είπαν ότι είναι γιορτή κι ας μην το νιώθουμε,κι ας μην το βλέπουμε εμείς.

Ονειρεύομαι έναν κόσμο που δεν θα χρειάζεται να συντηρούμε και να αναπαράγουμε παραδόσεις και συνήθειες που έχουν χάσει το νόημά τους,που δεν μας ανυψώνουν,που δεν προάγουν Ενότητα,που δεν συντονίζονται με την Αγάπη.

Ονειρεύομαι έναν κόσμο που δεν θα χρειάζεται να διαχωρίζουμε άλλο ή να θεωρύμε φυσικό το να μας διαχωρίζουν,γιατί έτσι γινόταν τόσο καιρό.

Ονειρεύομαι έναν κόσμο που ο Λόγος θα χρησιμοποιείται μόνο για να δημιουργεί περισσότερη αλήθεια,περισσότερη ομορφιά,περισσότερη αγάπη και όχι για να παπαγαλίζει ωραιοποημένες λέξεις ρίχνοντας στάχτη στα μάτια ή προκαλώντας σκόπιμα πόνο,φόβο,σύγχυση.

Ονειρεύομαι έναν κόσμο που δεν θα χρειάζεται να κατασκευάζουμε και να επινοούμε εχθρούς για να είμαστε συνέχεια σε μάχη,σε οποιαδήποτε μάχη και να συντηρούμε την ανάγκη μας για δράση,υπεροχή κι εξουσία.

Ονειρεύομαι έναν κόσμο που θα τιμάμε και θα ευγνωμονούμε τον τόπο που βρισκόμαστε,όχι γιατί είναι δικός μας αλλά γιατί μας φιλοξενεί.

Ονειρεύομαι έναν κόσμο που θα τιμάμε και θα ευγνωμούνε τους προγόνους μας,όχι γιατί σφάξανε κόσμο για να επιβιώσουν και να απελευθερωθούν ,αλλά γιατί και αυτοί όπως ο κάθε ένας μας είναι μέρος του Όλου και του ΘεΙκού σχεδίου έτσι κι αλλιώς.

Ονειρεύομαι έναν κόσμο που θα γιορτάζουμε κάθε μέρα με όλη μας την καρδιά το μεγαλείο της ζωής που περιλαμβάνει τους πάντες και τα πάντα μέσα,,χωρίς να κοιτάμε το ημερολόγιο να δούμε ποια γιορτή μας είπαν ότι είναι σήμερα.

Ονειρεύομαι έναν κόσμο που κάθε μας πράξη θα έχει ιερότητα,όχι για να την δείξουμε στους γείτονες ,αλλά για να νιώθει γαλήνη η ψυχή μας.

Ονειρεύομαι ασταμάτητα κι εύχομαι μόλις ξημερώσει να ανοίξω τα μάτια μου και να αντικρύσω τόση ομορφιά ,όχι από αυτήν που ο νους μας φτιάχνει στις τηλεοράσεις και τα show,αλλά από εκείνη που τα μάτια σου δακρύζουν,τα λόγια σου στερεύουν, η καρδιά σου νιώθει πραγματική ευτυχία και το μόνο που έχεις ανάγκη να πείς είναι »ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ»!

Ονειρεύομαι λοιπόν!Με τα μάτια ανοιχτά!Εύχομαι να ονειρευτούμε όλοι μαζί και να συναντηθούμε στον όμορφο κόσμο μας ελεύθεροι από όλα αυτά τα ψεύτικα ρούχα που μας βαραίνουν και μας κρύβουν την ουσία μας!

Μέχρι τότε,καληνύχτα κόσμε!Όνειρα γλυκά!Ας ξημερώσει η πιο φωτεινή μέρα και ας την απολαύσουμε όλοι μας!

Άννα Αντωνιάδου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s